perjantai 1. heinäkuuta 2016

Potkupalloa

Lauantai-iltana on mielitietyllä tuliset paikat.
Kuten myös niin monella muulla italialaisella.
Ollaanhaan sitä elämää suuremman asian äärellä.
 
Edellisen Italian pelin  aikoihin mielitietty parkkeerasi itsensä erään asiakkaan luokse.
Koko pelin ajaksi.
Jos kyse on oikein tärkeästä pelistä,
jotkut mielitietyn asiakkaista pistävät butiikin ovet säppiin.
Ei sillä, että pelin aikana ketään oven takana norkoilisikaan.
Kellä sitä nyt olisi mitään mielenkiintoa pohtia hellan tai kaminan hankintaa,
kun tarjolla potkupalloa ?
 
Forza Azzurri !


6 kommenttia:

 1. Minäkin tiedän, mitä teen lauantai-iltana: katson jalkapalloa Saksa Italiaa vastaan. Pidän tosin peukkuja Saksan joukkueelle. Nuo ovatkin rakkaimmat kilpailijat keskenään.Gianluigi Buffon on erinomaisen hyvä maalivahti, mutta niin on Manuel Neuerkin. Kummallakin joukkueella on 4 tähteä paidassaan ja hyvässä muistissa, että Italia sai 10 vuotta sitten MM:n puolivälierässä jatkoajan viimeisellä minuutilla voittomaalin ja pääsi loppupeliin. Ei täälläkään taida olla illan viimeisille tunneille kauppoihin asikkaita,ja kadut tyhjinä ja jopa moottoritiet ilman ruuhkia.Toivottavasti ei mene jatkoajalle ja vielä pahempi kilpapeliksi 11m:n rangaistuspotkuilla. Siinä katsotaan, kenen hermot kestävät - mutta eivät ainakaan minun. Sinulla on vielä 24 tuntia aikaa opetella paitsiosäännön ekspertiksi, mitä kuulemma naiset eivät ymmärrä. Iltasanomat selitti sen 29.06. hauskasti banaaneilla ruokakaupan kassalla. Jalkapallo on elämän hauskin sivuasia, sanoo saksalainen sananlasku. Deutschland vor, noch ein Tor! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katriina, pitääkin katsastaa, josko tuo Iltasanomien juttu vielä löytyisi. Minä en ymmärrä jalkapallosta yhtään mitään. Italialainen oli juhannuksen Suomessa ja oli niin onnellinen, kun juhannuspäivänä ilmoitin, että katso vaan pelit jos haluat. Siis vaikka Italia ei tuolloin edes pelannut. Herra sitten tuijotti tiivisti kaikki pelit, oliko niitä peräti kolme ? Ja minä viihdytin itseani Isä Matteon tutkimuksilla Yle Areenan kautta :-)

   Poista
 2. Mun mies, Federico, on parhaillaan Suomen Savossa töissä maalaamassa rakennuksia ystäviemme tiluksilla. Mutta niin vaan sinnekin on jo hyvissä ajoin kasattu italialaissuomalainen kisakatsomo 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna, minusta on aina niin hauska seurata vierestä, kun italialaiset eläytyvät peliin :-) Huutoa ja mekastusta riittää. Eli ei välttämättä mitään kerrostalopuuhaa. Federicon kisakatsomo ei ilmeisesti ole kerrostalossa :-)

   Poista
  2. Edellinen katsomo oli ranchilla, jossa on tilaa eläytymiselle, mutta tänään studio sijaitsee kerrostalossa. Tosin naapurusto tuntee asukkaan jo vuosien takaa, joten jospa sopu on voimassa vielä matsin jälkeenkin.😊

   Poista

Kiitos kommentistasi !