sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Hämärän rajamailla

Kirjoitus pitää sisällään tuotesijoittelua.
Kellarissa.
Talon pimeimmässä kolkassa.



Entä miten nämä Geishat ja Aakkoset ovat päätyneet tuonne hämärän rajamaille?
No, tiedättehän signoran onnettoman itsehillinnän.
Signora edelleen haaveilee saavansa Geisha-suklaata saapasmaahan.
Samoin Aakkosiakin mielitietty aina odottaa.
Siellä herkut nyt nököttää kellarissa, matkalaukkujen päällä.
Signora  päätti jälleen kerran kokeilla,
josko poissa silmistä, poissa mielestä toimisi.
Tai tässä tapauksessa toimivuus on siinä,
että signora on sen verran laiska,
että ei ehkä pimeään kellariin viitsi lähteä kömpimään.

Fazerin mansikkasuklaa vielä uupuu tuliaisostoksista,
mutta se on ihan simppeli juttu.
Nessun problema.
Se on vielä hankkimatta,
 mutta se ei tarvitsekaan mitään erityistoimenpiteitä.

Vaan kyllä Fazer ja Malaco voisivat ihan oikeasti vähän signoran reissuja sponssata.
Ainakin tuliaisten muodossa.
Niin usein niistä täällä kirjoitellaan
ja onhan ne tehneet jonkinlaista maailmanvalloitustakin signoran avustuksella.

2 kommenttia:

  1. Näistä herkuista lukiessa tuli mieleen, etten Italian matkoilla ole varmaan koskaan ostanut jostakin syystä karkkeja. Johtuuko sitten siitä muusta syömisestä taikka siitä, etten ole löytänyt suosikkejani kauppojen hyllyiltä.
    Mitä Sinä tuot tuliaisena itsellesi Suomeen palatessasi?
    T. Birgitta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Birgitta!

      Italiassa karkkivalikoimat ovat tosiaan aika onnettomat. 15 vuoden aikana olen ehkä pari kertaa ostanut jotain suklaata. Siellä voi irtokarkkilaareista vain haaveilla.

      Olen aika laiska ostelemaan mitään tuliaisia.
      Vaan yksi juttu on, jota tuon joka kerta, ” Pan di stelle merendine. On sellainen ihana suklainen kakun tyylinen herkku, jota markkinoinaan välipalana!

      http://www.pandistelle.it/prodotti/merendina

      Seuraavaksi aion tuoda uuden espressokeittimen.

      Poista

Kiitos kommentistasi !